Minusta

suvi-johanssonOlen kasvuyrityksen koulima tehokas ja vastuuta ottava asioiden edistäjä. Luotan numeroihin, mutta vaalin intuitiota.

Ihmisten johtamisessa uskon arvostukseen, vapaus–vastuu -liittoon sekä yhdessä tekemiseen. Innostun digin mahdollisuuksista kasvun edistäjänä. Toimin parhaiten verkostoissa: uskon että hyvä verkosto luo hyvää työelämää.

Minulla on kattava sekä strateginen että hands-on -kokemus verkkobisneksestä, markkinoinnista, verkkokaupasta ja asiakaskokemuksesta. Opettelen joka päivä uutta.

Vahvuuteni: ihmisten vahvuuksien löytäminen ja niiden hyödyntäminen heille itselleen ja muille, verkostojen luominen ja johtaminen, kokonaisuuksien hallinta, näkemysten luominen

Päätyökseni olen Tulos Groupin osakas ja autan Tulos Helsingillä asiakkaita hyödyntämään digitaalisuutta ja hyvää asiakaskokemusta liiketoiminnassaan.

Autan myös digitalisoimaan Suomea yksi yritysjohtaja kerrallaan digimentorina. Lue lisää digimentori.fi!

Kirjoitan itselleni läheisistä aiheista: digibisneksestä, kasvukiihdyttämisestä, asiakaskokemuksesta, markkinoinnista, verkostoitumisesta ja itsensä kehittämisestä. Tervetuloa mukaani!

Löydät minut myös täältä:
Linkedin: Suvi Johansson
Twitter @SuviJohansson
Instagram @hurmava
digimentori.fi